29 november, 2012

Bota nagelsvamp - huskurer mot nagelsvamp

Bota nagelsvamp - huskurer mot nagelsvamp, bilder på nagelsvamp och bilder på fotsvamp?

Dessvärre har det varit dåligt med uppdatering med bilder på nagelsvamps-experimentet, men experimentet lever fortfarande och jag kan meddela av ättika åtminstone hämmar nagelsvamp.

Jämför man en stortånagel som behandlats med ättika mot den stortånagel som en behandlats är skillnaden markant. Den nagel som behandlats med ättika (alltså det huskuren mot nagelsvamp bygger på)ser mycket friskare ut och ny, frisk nagel växer sakta ut. Nageln ser mycket bättre ut än när huskuren mot nagelsvamp-experimentet med bilder började. Hur mycket det beror på ättikan och hur mycket som beror på nagelvård i form av slipning, klippning och putsning av nagel och nagelbädd låter jag vara osagt. Den nagel som ej blivit behandlad med vare sig slipning, lamisil, klorin eller ättika mot nagelsvamp har istället fått en ökad tillväxt av nagelsvamp.

Jag kommer att fortsätta med experimentet ett tag till och även börja behandla den andra nageln. Finns det önskemål om att göra ett motsvarande experiment mot nagelsvamp på andra nageln, men då med någon annan huskur mot nagelsvamp så tas tips och förslag emot med öppna armar. Jag är lite sugen på att testa Vicks VapoRub mot nagelsvampen. Vad sägs om det?!