17 april, 2013

Fungerande (?) huskurer mot nagelsvamp

Nagelsvamp - huskurer x 2 mot nagelsvamp!

Huskurer mot nagelsvamp hittas enkelt via nätet, eller som många av er kanske märkt; under huskurer mot nagelsvamp här på bloggen. De som följt mig ett tag vet att jag innan har testat ättiksyra mot nagelsvamp och fått ett helt okej resultat. Inte perfekt, men inte heller kattskit.

Nagelsvamp, bild efter huskur
Huskursbehandlad nagel - ett par månader efteråt.
På bilden till vänster kan ni ser hur nageln ser ut nu efter behandling (har inte gjort något på nageln sedan nyår typ). Jämför man med tidigare inlägg om ättika mot nagelsvamp, gjort för ett år sedan ungefär kan man se en viss skillnad. Inte perfekt som sagt, men bättre!

Jag vill även passa på att be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på länge (runt jul senast). Mig veterligen har vissa av er undrat hur det har gått och till vänster ser ni alltså resultat efter min första huskur med ättiksyra mot nagelsvampen.

Jag har även fått ett par mail där jag fått frågan om jag testat någon annan huskur mot nagelsvamp. Eftersom jag har lite kraftigare nagelsvamp-angrepp på min andra stortånagel passar denna förfrågan tämligen bra så till de som undrar har jag ett halvglädjande besked; jag har just påbörjat en ny huskur mot svampen, nämligen

Huskuren Vicks Vaporub mot nagelsvamp


huskur mot nagelsvamp med Vicks Vaporub
Jag har tidigare skrivit lite om huskuren Vicks Vaporub. Bilderna till vänster visar tå nummer två efter viss nerslipning och med Vicks Vaporub på. Tån är ganska illa däran så förhoppningsvis fungerar denna huskur fint också, men det kommer tiden att utvisa. Rent spontant kan jag säga att Vicks-huskuren känns lite bättre än ättikan - Det luktar godare och är enklare att applicera.


Jag hoppas resultat är lika gott som lukten. I vanlig ordning hittar ni ett bra startkit för naglar hos Shopping4net. På samma sida finns också ett mindre startkit som jag tycker duger gott om man inte har så höga krav! På återseende!