29 februari, 2012

Ny bilduppdatering kommer snart!

Har skrivit ihop en ny uppdatering som kommer publiceras om någon dag... Måste bara hinna ta några bilder på utveckling av experimentet så ni har något mysigt att titta på. Räkna med en uppdatering i morgon eller på fredag! 

19 februari, 2012

Bildexperimentet med ättiksprit mot nagelsvamp fortsätter. V.2



Nu har det gått ungefär 2 veckor sedan jag började med ättiksyra-experimentet.
Jag började det hela med att ta Lamisil Singeldos för att få bort den skadliga fotsvampen. Enligt bruksanvisningen skall det räcka att ta singeldosen en gång och de aktiva ämnena skall sedan verka i ungefär en vecka, och därefter skall svampen vara borta. Singeldosen fungerande väl och fotsvampen försvann inom utlovad tid. 


När väl fotsvampen var borta var det dags att börja själva experimentet. Jag filade och klippte ner naglarna så mycket som möjligt och har nu börjat pensla på ättika 2 gånger per dag (en gång direkt på morgonen och en gång på kvällen). På bilden jämte kan ni se hur naglarna...

14 februari, 2012

Huskuren ättiksprit mot nagelsvamp - Ett experiment med bilder!

Har ni, liksom jag, funderat på om dessa huskurer som finns verkligen funderar?


Jag hade tänkt att jag skulle ta och testa några av dem. Först ut är behandling med ättiksprit. Tanken är att behandla nagelsvampen med ättiksprit 1-2 gånger om dagen ett par månader framöver. Var annan vecka eller så kommer jag att lägga upp en bild för att ni ska få se om det blivit några framsteg eller inte.



Först ut är en bild precis...
innan huskuren påbörjas. Detta är resultatet av 25 års vanvård av mina tånaglar. Kunde varit värre, men helt snyggt är det verkligen inte. Förhoppningsvis kommer någon av dessa huskurer att fungera...