06 mars, 2012

Atamon mot nagelsvamp!?

Har uppdaterat Huskurer  med lite information om huskuren Atamon, som sägs fungera mot nagelsvamp. Jag har försökt hitta information om vad Atamon kan tänkas ha för pH-värde för att kunna avgöra om Huskuren kan ha viss påverkan på nagelsvamp, men jag har inte lyckats hitta någon information kring detta. Om det är någon som vet så kommentera gärna!

1 kommentar:

  1. Hej.
    Jag har från och till lidit av fotsvamp sedan jag låg i flottan 1966.
    Vid odling har man också konstaterat att det var äkta fotsvamp.Jag har under åren med klent resultat behandlat min fotsvamp med alla de medel som stått till förfogande.
    För några år sedan blev jag tippsad om att pröva med Atamon. Resultatet var förbluffande. Jag startade med att dagligen dränka en bomulstuss med Atamon och bestryka mellan tårna, resultatet visade sig redan efter några dagar med att den fortsatta sårbildningen upphörde. Efter ytterligare 1 till 2 veckor så var svampen helt borta. Även nagelsvampen tar Atamonet död på. Idag baddar jag mina fötter ca var 14 dag och har idag inga problem. Däremot om jag helt slutar med Atamonet så är jag tillbaka till ruta noll och kan räkna med att förr eller senare återfå fotsvampen.

    SvaraRadera